4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
4 μερες-3 νύχτες Από 157 ευρώ 27/07-30/07 14/08-17/08 Από θεσσαλονίκη-Καβαλα-Ξανθη-αλεξανδρουπολη

1η μέρα : Αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη (620χλμ)
Αναχώρηση το βραδυ από τα γραφεία μας. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στα σύνορα των Κήπων, έλεγχος και ελεύθερος χρόνος στα αφορολόγητα είδη. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας στην ανατολική Θράκη ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της θάλασσας του Μαρμαρά και φτάνουμε το πρωι στην Κωνσταντινούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος να περιηγηθούμε στην πλατεία Ταξίμ, στην οδό Πέρα και στα όμορφα γραφικά στενά κάνοντας μια πρώτη γνωριμία με την ¨Βασιλεύουσα¨.
2η μέρα: Κωνσταντινούπολη- Περιήγηση Πόλης (60χλμ)
Πρόγευμα και αναχώρηση, με επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό οβελίσκο, την ελικτή στήλη των Δελφών, την γερμανική κρήνη του 1898, την στήλη του Κωνσταντίνου, το μπλέ τζαμί, την Βυζαντινή υπόγεια δεξαμενή του Ιουστινιανού και θα καταλήξουμε στην περίφημη Αγία Σοφία. Θα δούμε επίσης καθ΄ οδόν τον σταθμό Σίρκεζι όπου κατέληγε το Όριεντ Εξπρές, το Γενί Τζαμί, το Μίλιον και τα λουτρά της Ρωξάνης.Μετά θα συνεχίσουμε για την προαιρετική εκδρομή στο χιλιοτραγουδισμένο Βόσπορο επίσκεψη στην φημισμένη σκεπαστή αγορά με τα 4.000 καταστήματα, το ανατολίτικο παζάρι Καπαλί Τσαρσί. Αμέτρητα προϊόντα όπως δερμάτινα είδη, αναμνηστικά, αντίκες, είδη δώρων κα. Είναι στη διάθεση σας εξασκώντας πάντα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Έπειτα θα επισκεφτούμε την Αιγυπτιακή αγορά με τα μπαχαρικά της Ανατολής... Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προσφέρουμε προαιρετική διασκέδαση
3η μέρα: Οικουμενικό Πατριαρχείο- ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ - Επιστροφή (620χλμ)
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο φανάρι. Θα θαυμάσουμε τη στήλη της φραγκελώσεως όπου μαρτύρησε ο Ιησούς και σώζεται μέχρι σήμερα, τα λείψανα του Χρυσοστόμου και του Γρηγορίου Θεολόγου, τον Πατριαρχικό θρόνο, την εικόνα της Παναγίας της Κυζίκου και θα δούμε από μακριά τη Μεγάλη του Γένους Σχολή. Προαιρετική εκδρομή στα Πριγκιπόννησα . Επιστροφή και Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με οριεντάλ μουσική, ανατολίτικούς χορούς και τραγούδια.
4η μέρα: Οικουμενικό Πατριαρχείο- Μπαλουκλί- Επιστροφή (620χλμ)
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο φανάρι. Θα θαυμάσουμε τη στήλη της φραγκελώσεως όπου μαρτύρησε ο Ιησούς και σώζεται μέχρι σήμερα, τα λείψανα του Χρυσοστόμου και του Γρηγορίου Θεολόγου, τον Πατριαρχικό θρόνο, την εικόνα της Παναγίας της Κυζίκου και θα δούμε από μακριά τη Μεγάλη του Γένους Σχολή. Συνεχίζουμε για το Αγίασμα της μονής των Βλαχερνών όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά το 626μ.χ. ο Ακάθιστος ύμνος στην Υπερμάχω Θεοτόκο ως ευχαριστία για τη σωτηρία της πόλης από τους Αβαρούς. επίσκεψη στην φημισμένη σκεπαστή αγορά με τα 4.000 καταστήματα, το ανατολίτικο παζάρι Καπαλί Τσαρσί. Αμέτρητα προϊόντα όπως δερμάτινα είδη, αναμνηστικά, αντίκες, είδη δώρων κα. Είναι στη διάθεση σας εξασκώντας πάντα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Έπειτα θα επισκεφτούμε την Αιγυπτιακή αγορά με τα μπαχαρικά της Ανατολής.. Άφιξη στα σύνορα και επιστροφή στην πόλη μας.
Σας προσφέρουμε :
-Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία σύμφωνα με το πρόγραμμα.
-Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό.
-Συνοδό του γραφείου μας.
-Ταξιδιωτική ασφάλιση.
- Ξεναγήσεις
Δεν περιλαμβάνει:
Εισόδους σε μουσεία και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Γενικές πληροφορίες :
• Όλες οι αναγραφόμενες τιμές είναι κατά άτομο.
• Επιβάρυνση μονόκλινου +25%.
• Έκπτωση παιδιού 0-4 για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με τους γονείς, οι οποίοι πληρώνουν μόνο την μεταφορά.
• Ζητήστε από το γραφείο μας του ς γενικούς όρους συμμετοχής.